Over Centuri

Centuri is een snel en centraal stage informatie systeem voor studenten, bedrijven en onderwijsinstellingen waarbij de eindgebruiker vooropstaat. Het digitale communicatieplatform laat de communicatie tussen studenten, bedrijven en onderwijsinstellingen soepeler verlopen. Van manager tot docent: voor iedereen in de organisatie is er een scala aan mogelijkheden binnen Centuri. Centuri is een flexibele, meedenkende organisatie die met haar software de werkzaamheden binnen een organisatie vereenvoudigt en onnodige administratie voorkomt. Hierdoor kunnen organisaties efficiënter te werk gaan.

Gebruiksvriendelijke oplossing

Een eenduidige en gebruiksvriendelijke oplossing in nauwe samenwerking met de eindgebruikers, dat is waar Centuri naar streeft. Er wordt daarom al twaalf jaar lang samengewerkt met verschillende scholen om goede oplossingen te ontwikkelen voor de problematiek die door stagebureaus ondervonden wordt. Hierdoor is Centuri een grote toevoeging op de dagelijkse werkzaamheden van het personeel. Centuri organiseert regelmatig workshops en voert tevredenheidsonderzoeken uit. Daarnaast is er een platform ingericht waar gebruikers opmerkingen en problemen kunnen melden.

Product van AlienTrick

Centuri is een product van AlienTrick. AlienTrick is een fullservicebureau waar het bedenken en uitvoeren van strategieën en campagnes centraal staat. AlienTrick gaat langdurige relaties aan en begeleidt projecten van A tot Z. Hun kennis van diverse specialismen zorgt ervoor dat zij het full servicepakket kunnen bieden. AlienTrick staat voor buitenaards, innovatief, persoonlijk, creatief en staat open voor het onbekende. Zij willen het allerbeste bereiken om merken nóg beter en sterker te maken. AlienTrick zoekt continu de uitdaging op en streeft naar de hoogste kwaliteit.

Verbindingen

Centuri heeft zich inmiddels verbonden aan verschillende grote hogescholen in Nederland en België, waaronder Saxion Hogescholen, de Hogeschool van Amsterdam en KU Leuven.