Centuri modules

Hieronder een overzicht van functionaliteiten die Centuri biedt:
Matchen

Binnen Centuri bieden stagebedrijven stagevacatures aan welke zij zelf digitaal in kunnen voeren. Ook kan een bedrijf zich aanmelden zonder een vacature open te hebben staan, zodat studenten naast het zoeken naar een vacature ook een open sollicitatie kunnen doen. Als student vind je op deze wijze gemakkelijk een geschikte plek die jij leuk vindt.

Stagecontract

Nadat de student een stagebedrijf gevonden heeft dat hem of haar aanstaat, is het aan het stagebureau hoe nu verder. Nadat vanuit beide partijen uiteindelijk de perfecte match gevonden is, vult zowel het bedrijf als de student het stagecontract gemakkelijk digitaal in. Je kunt zelfs digitaal je handtekening onder het contract zetten.

Stage workflow inrichten

De stage workflow is binnen Centuri flexibel in te richten. Het stagebureau geeft aan welke stappen iedere partij moet doorlopen, wie welke actie uit moet voeren en wie welke actie moet keuren. Denk hierbij aan een student die een verslag in moet leveren, een docent die op stagebezoek moet komen of een bedrijf die een verslag moet lezen en beoordelen.

Stageperiode

De workflow die je in stap 3 hebt ingericht, wordt in een overzichtelijke tijdlijn gegoten, waardoor je in één oogopslag kunt zien welke stappen je nog moet doorlopen. Docenten, studenten en bedrijven krijgen reminders wanneer zij iets moeten uitvoeren. Zo zorgt Centuri voor de juiste actie op het juiste moment!

Afronding stage

De stage wordt afgerond met een beoordeling, bijvoorbeeld in de vorm van een vragenlijst welke in te vullen is door de verschillende partijen. Het stagebureau kan hiermee de tevredenheid van de student, de docent of het stagebedrijf nagaan. De beoordeling en de vragenlijst zijn flexibel in te richten in het workflowsysteem.

Archief

Alle informatie over de student wordt opgeslagen in een dossier. Zo heb je op ieder moment inzicht in alle verslagen, documenten en contracten.